Make-up Pupa Milano

Opäť prichádzam s recenziou výrobku, konkrétne sa jedná o make-up Pupa Milano, ktorý som takisto dostala od sestry na testovanie. Rovnako ako pri tieňoch, aj tento make-up ju uchvátil. Možno aj preto, lebo jej dokonale sadol k jej typu pleti.

Make-up Pupa Milano je vhodný aj pre bledšie typy pleti s tónom doružova, krásne vonia a ľahko sa rozotiera. Kryciu schopnosť má vcelku slušnú a aj výdrž (niekoľko hodín). Oceňujem balenie, ktoré obsahuje sklenú nádobku, plastovú vrchnú časť s pumpičkou a priesvitný vrchnáčik. Takisto tvar je veľmi elegantný a do ruky padne ako uliaty.

Nevýhodou môže pre niekoho byť akurát to, že ak už make-up dochádza, nedá sa z fľaštičky dostať pomocou pumpičky, ale je nevyhnutné ho otvoriť a vydolovať ho z útrob buď pumpičkou, prstami, alebo špachtličkou. Keďže ale väčšina make-upov má podobne riešené fľaštičky, tak to zase až také zlé nie je.
Napriek tomu takéto balenie má aj svoje výhody, pretože vďaka pumpičke je možné dávky presne regulovať a je to aj hygienické, pretože prípadné baktérie z rúk sa do vnútra make-upu nemajú ako dostať, čím nedôjde k jeho znečisteniu.

Existujú dva druhy tohto make-upu. Oba sú určené pre všetky typy pleti, pričom hydratačný make-up má 6 odtieňov, rozjasňujúci len 4. Oba druhy pleť hydratujú, majú SPF 10 a sú hypoalergénne a dermatologicky testované. Dajú sa kúpiť v predajniach, kde vám radi poradia, prípadne vám dajú vyskúšať, takže túto službu môžem hodnotiť pozitívne.


Photos by Suesy

Záver: Jeden z tých lepších make-upov, osobne nemám výhrady, ale sama by som si ho asi nekúpila, pretože pre mňa to bola donedávna neznáma značka, aj keď milánska kozmetika je známa svojou kvalitou. Pokojne môžem odporúčať!

Photo by Sevillas

Komentáre

  1. sú aj tmavšie odtiene, len tento je zrovna jeden z dvoch najsvetlejších, čo asi mali

    http://www.pupa.it/ita/make-up/viso/Product/fondotinta-antitraccia_1.aspx

    -ak kliknete na odtieň, tak sa aj fľaštička make-upu zmeni na danú farbu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na make-up od Pupy som dosial odvahu nemala, ale na blogu mam zhodnotenie inych vyrobkov od Pupy:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky